Inloggen

Hoe log je in en wat gebeurt er dan?

Deze website is gemaakt met WordPress. Een programma om websites te maken, maar ook een programma om te reageren op de inhoud van de website. Als een soort What’s app kun je berichten achterlaten en reageren op de berichten van een ander. De website heeft een soort Voorkant en een soort Achterkant.

De voorkant van onze website.

Iedereen die ons adres op internet intypt komt uit bij het openbare deel: de voorkant. Je ziet onze startpagina. Het merendeel van de andere pagina’s zijn echter niet bereikbaar. Deze pagina’s zijn afgeschermd voor het grote publiek. We willen controle houden over wie de inhoud te zien krijgt en wie niet. Wil je de pagina’s zien dan vragen we eenmalig jezelf te registreren. Je laat dan wat gegevens achter, waarmee jij je aan ons bekend maakt. Met bekende mensen is het vertrouwd communiceren. Wil je jezelf registreren, zoek dan op onze startpagina het registratie formulier.

De achterkant van onze website.

Na het invullen en het verzenden van dit inlogformulier, beoordelen wij of we de aanvrager toegang geven tot de achterkant van de website. Je krijgt dan aanzienlijk gedetailleerde gegevens over onze levens. Dan pas leer je ons echt kennen. Ook kun je dan reageren op de inhoud van de pagina’s. Je reacties zijn ook zichtbaar voor anderen die toegang hebben tot deze achterkant. Zij kunnen dus ook weer reageren op jou bericht. Wanneer je toegelaten wordt krijg je hiervan via de email een bericht. Je ontvangt dan een gebruikersnaam en wachtwoord.

Ben je toegelaten, dan dien je voor elk bezoek aan onze website jezelf aan te melden. Je kiest dan inloggen. Je logt in met de gebruikersnaam en het wachtwoord, die je van ons ontvangen hebt. Bewaar deze gegevens goed. Houd deze gegevens privé.

We heten je van harte welkom op onze site. Veel leesplezier!